QUI SOM?

LA NOSTRA HISTÒRIA

Som una clínica veterinària amb 25 anys d’experiència.

La història de Zooclínic comença amb un jovenet acabat de sortir de la Facultat de Veterinària amb moltes ganes d’obrir una clínica, d’operar, de fer diagnòstics i de posar un servei d’urgències amb una nova tecnologia que acabava de sortir feia poc al mercat: el telèfon mòbil. Des que va obrir les portes, a començaments de novembre de 1994, Zooclínic ha mantingut el seu número d’urgències, 608539972, perquè no es quedàs cap animal sense atendre. La vocació de servei era, ha estat i és al llarg de tot aquest temps una constant.

Amb el temps s’han anat incorporant nous equipaments mèdics, com per exemple: ecògraf, aparells d’analítiques… També s’han ampliat els mètodes diagnòstics, i el director i veterinari principal, en Jaume Roig, s’ha anat especialitzant en tractaments oncològics i en cirurgia d’ortopèdia i traumatologia.

CONEIX-NOS

Jaume Roig

veterinari i director

Nascut l’any 1971, tota la meva vida he tingut animals a casa: cans, cavalls, ovelles, moixos, gallines, conills, etc. Als 14 anys, després de la mort d’un dels cans de la família, vaig decidir que volia ser veterinari. Quan tenia 17 anys, l’any 1989, vaig començar a estudiar la carrera a la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona), a la primera Facultat de Veterinària espanyola que va homologar els seus estudis a nivell europeu.

Durant tots els meus estudis vaig fer pràctiques d’estiu en una clínica de petits animals i l’any 1995 vaig fundar Zooclínic. Me dedic exclusivament a la medicina dels petits animals, és a dir, els cans i els moixos. La part que més m’apassiona és la cirurgia i sobretot la traumatologia i l’ortopèdia. Alguns col·legues me remeten els seus casos complicats perquè els operi jo.

També m’interessa molt la gestió empresarial de les clíniques veterinàries i he impartit cursets i conferències sobre aquest tema per altres veterinaris, tant a nivell de Mallorca i les Illes, com en congressos nacionals. Com a empresari he estat President Fundador de l’associació d’empresaris veterinaris de les Illes Balears (EMVETIB www.emvetib.es).

M’agrada llegir, sobretot novel·les, la música clàssica, moderna (rock i jazz, sobretot), tocar el piano, l’arqueologia, la ciència-ficció i sobretot m’agrada aprendre coses noves sobre la natura, la ciència, l’astronomia, la física i el món que ens envolta.

He fet col·laboracions en la premsa local de Manacor i en alguns diaris, també en la televisió de Manacor i en UH ràdio. Actualment, quinzenalment col·labor al programa BON DIA d’Ona Mediterrània amb l’espai “un cafè amb el veterinari”.

1/06/2020 Entrevista a Jaume Roig al Canal 4