Tecnologia moderna

La nostra clínica està equipada per atendre les necessitats de les mascotes amb la tecnologia més moderna i actual:

RADIOLOGIA DIGITAL

Les radiografies digitals permeten canviar el contrast i la brillantor de la imatge radiològica, ampliar-la tant com faci falta, modificar-la, prendre mides dels diferents òrgans o dels ossos, del cor, fins i tot podem veure com quedarà un os romput després de posar-li una placa i grampons. Això ens possibilita fer millors diagnòstics, més ràpids i poder donar tractaments idonis per a cada situació. Ens és molt útil sobretot per a tractament i reparació de fractures.

LABORATORI COMPLET

En el nostre laboratori podem realitzar des d’un simple recompte de glòbuls vermells fins a analítiques de fetge, ronyons, coagulació de la sang, tests per detectar leishmaniosi o parvovirosi, i una gran quantitat de proves que fan que en pocs moments poguem tenir un diagnòstic del problema de la mascota i donar-li el tractament més adequat perquè es posi bé el més aviat possible.

ECOGRAFIA

Mitjançant el nostre servei d’ecografia, podem diagnosticar des d’una gestació d’una cusseta fins a valorar el funcionament del cor en temps real. L’ecografia és una eina molt útil tant a l’hora de diagnosticar malalties com per fer seguiment de problemes crònics.

ENDOSCÒPIA

Consisteix en la introducció d’una càmera de vídeo a les cavitats del cos per  a poder valorar el seu interior. El nas, el sistema digestiu i l’estòmac, la tràquea i els bronquis, el budell gruixat es poden valorar mitjançant aquesta tecnologia no-invasiva que ens permet al mateix temps veure i valorar l’estat de l’animal i agafar mostres per analitzar i fer biòpsies. Tot això sense necessitat de fer cap tall.

EQUIPAMENT QUIRÚRGIC

El nostre quiròfan compta amb la tecnologia més moderna del control del pacient anestesiat. Durant tot el temps que duri l’operació, controlarem el ritme del cor, la seva activitat (Electrocardiograma), la quantitat d’oxigen en sang, la pressió arterial, el ritme respiratori, la freqüència cardíaca, etc.

I per a poder realitzar les tècniques quirúrgiques necessàries disposam també de sistemes de respiració assistida, bisturí elèctric, aspiradors, bombes d’infusió, etc. Tot allò que faci que l’operació vagi el millor possible i amb el temps més curt necessari, de manera que la mascota es recuperi ràpidament i sense dolor.